Jouw vertrouwde gezondheidscoach
Logo Apotheek De Vos

Je vertrouwde
gezondheidscoach

Wil je je fysieke en mentale gezondheid onder de loep nemen? Dan kun je bij ons terecht voor gezondheidscoaching, ter bevordering van je persoonlijke gezondheid en welzijn. In de drukte van alledag is het immers voor niemand evident om geest en lichaam continu in balans te houden.

Wij helpen je met het doorbreken van mentale blokkades en zetten in op het werken met emoties, voor een positieve shift in je gezondheid.

Positieve shift in
je gezondheid nodig?

Onze gezondheidscoaches zijn perfect geplaatst en opgeleid om deze positieve shift te initiëren, dit zowel in offline als online coachingssessies.

Voor onze begeleiding gebruiken we onze medische kennis in combinatie met een persoonlijke en holistische aanpak: voor zowel fysieke als mentale doorbraken.

Wij zorgen voor een positieve shift in je gezondheid
Icoon Apotheek De Vos
Coaching door Ilse De Vos

Coaching door Ilse De Vos

“De meesten van jullie kennen me als Ilse, apothekeres en mama van 2 fantastische kindjes. Sinds enkele jaren heb ik me ook verdiept in de wereld van de bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Als snel bleek dat ik geraakt werd door het transformatieproces dat we als mens allemaal meemaken: niemand is nog dezelfde persoon die hij 5 of 10 jaar geleden was. Door je te realiseren welke impact je zelf hebt op je leven en je gezondheid, en daarmee aan de slag te gaan, kan je leven er helemaal anders gaan uitzien. Ondertussen ben ik  gecertificeerd bewustzijnscoach, opgeleid aan de Consciousness Coaching Academy, en geaccrediteerd ACC coach bij ICF (International Coaching Federatie). Daarnaast ben ik ook Professioneel Trainer aan de CC Academy, waar ik transformatietrainingen faciliteer en nieuwe coaches opleid.” – Ilse De Vos

Dieetbegeleiding &
afslankcoaching

In onze dieetbegeleiding gaan we aan de slag met de natuurlijke dieetproducten, zoals voedingssupplementen en proteïneshakes van het Belgische RainPharma. De shakes zijn niet alleen grotendeels plantaardig en dus lief voor je lichaam, maar ook bijzonder lekker en in talloze smaken te verkrijgen. Ze vormen een verstandige en realistische methode om gewicht te verliezen, zonder dat je het gevoel hebt een dieet te volgen, jezelf dingen te ontzeggen of honger te lijden.

Dieetbegeleiding en afslankcoaching


Een gezondere levensstijl

Meer dan voor afslanken, staat RainPharma voor een gezonde levensstijl waarbij je aan kracht en vitaliteit wint. Door de combinatie met de juiste voedingssupplementen krijgt je lichaam bovendien alles wat het nodig heeft, zodat je huid straalt, je met meer energie door de dag gaat en ’s nachts beter kan slapen. Kortom, een efficiënte totaalaanpak die een gezonde levensstijl centraal plaatst.

Met producten van RainPharma gaan we voor een gezondere levensstijl


Professionele begeleiding

Wij staan je, op het pad naar een gezondere levensstijl en een fitter lichaam, van begin tot einde bij met professionele begeleiding op maat door een diëtiste en een gezond voedingsplan. Want gezond afvallen doe je met de juiste producten, maar nog meer met de juiste begeleiding. Door jou zowel mentaal als met professioneel advies en gezonde voeding te ondersteunen, zorgen we ervoor dat je kilo’s er op lange termijn af blijven.

 

Wij geven je professionele gezondheidsbegeleiding
Wij beschikken over een breed assortiment sportvoeding

Breed assortiment
aan sportvoeding

Wil jij je sportieve doelen met glans behalen? Dan speelt de juiste voeding een cruciale rol. Bij Apotheek de Vos in Olmen (Balen) kun je niet alleen terecht voor een breed assortiment aan proteïnerepen, isotone dranken en andere sportvoeding die goed is voor lichaam en conditie; onze medewerkers geven je ook oprecht advies en een professionele begeleiding vanuit hun eigen kennis en expertise.

Je gezondheid naar
een hoger niveau?

Aarzel niet om te ontdekken hoe we ook jouw gezondheid naar een hoger niveau kunnen tillen, en maak nu een afspraak bij een van onze gezondheidscoaches. Dit kan via één-op-één coaching of groepssessies, en zowel face-to-face als online.

Spring zeker eens binnen in onze apotheek of vraag hier je afspraak aan. Om advies op maat te ontvangen kun ook je vrijblijvend contact opnemen met 014/30.29.39, WhatsApp 0465/03.59.60 of mailen naar info@devosapotheek.be.  

Energy sports drink

Apotheek De Vos
Veldstraat 3
2491 Olmen (Balen)
Tel: 014 / 30 29 39
GSM: 0465 / 03 59 60

Algemeen
info@devosapotheek.be
Boekhouding
facturatie@devosapotheek.be

APB 133001
BTW BE 0429.996.842

Openingsuren
Ma-Vrij: 8u30-12u30 en 13u30 – 18u30
Za: 9u00-12u30
Zon: Gesloten

Apotheek van wacht
Klik hier voor de apotheek van dienst

Contact

Stel ons je vraag, wij helpen je met veel plezier verder!

  Bezig met verzenden...