Wij bereiden je zo goed mogelijk voor op je zwangerschap en het moederschap
Logo Apotheek De Vos

«Wij zijn je luisterend oor voor, tijdens & na de zwangerschap»

Heb je een
zwangerschapswens?

Dan is het van groot belang jezelf en je lichaam zo goed mogelijk voor te bereiden op het dragen (en baren) van een kind. Voor alle vragen omtrent je toekomstige zwangerschap en de voorbereiding daarop kun je dan ook bij ons terecht. Ook vrouwen die een geboren moeder zijn, maar wiens zwangerschap maar niet wilt vlotten helpen we graag verder.

Proficiat, je
bent zwanger!

Tijdens je zwangerschap heb je behoefte aan extra vitamines en mineralen om de goede ontwikkeling van je baby te ondersteunen. Welke precies, daarover adviseren wij jou grondig, zodat je supplementen krijgt die perfect zijn voor jouw persoonlijke conditie. Win vòòr het nemen van geneesmiddelen en dergelijke bovendien altijd het advies in van je arts of apotheker.

Wij adviseren jou voor, tijdens en na de zwangerschap
Logo Apotheek De Vos
Voor, tijdens en na je bevalling zijn wij je luisterend oor

Ook na de bevalling
zijn wij er voor jou

Ben je reeds bevallen, dan doen wij er alles aan om de gezondheid van je baby (en die van jou) optimaal te houden. Met de nodige supplementen, oprecht advies en mentale ondersteuning, maar ook met een ruim gamma aan babyvoeding, drinkflessen- en bekers, borstkolven, babyweegschalen, refluxbedjes, fopspenen, verzorging, thermometers, bijtringen, neuspeertjes, kindermedicatie, etc. Bovendien bieden we ook dermatologische verzorging aan voor kindjes met gevoelige huid of huidproblemen zoals eczeem of een atopische huid.

  • Logo Bibs
  • Logo Lansinoh
  • Logo Medela
  • Logo A-Derma Avoine Rhealba
  • Logo Difrax
  • Logo Mustela

Expertise
over borstvoeding

Als borstvoedingsspecialist kan je bij ons terecht voor borstkolven en andere benodigdheden voor borstvoeding en staan we je ook graag bij met professionele begeleiding en opvolging; voor al je vragen en twijfels betreffende borstvoeding. Als Medela Premium partner en Lansinoh partner, verkopen wij niet alleen alle toebehoren, maar vehuren we ook de Medela Symphony borstkolf en de Lansinoh borstkolf. Dit alles gaat steeds vergezeld van uitgebreid advies, zodat je meteen zonder problemen en zelfstandig aan de slag kunt.

Van zwangerschapswens tot de komst van je kindje (en lang daarna) staan wij voor je klaar, in nauwe samenwerking met vroedvrouwen uit de regio.

Wij geven je professioneel advies over borstvoeding en meer
Logo Apotheek De Vos

Apotheek De Vos
Veldstraat 3
2491 Olmen (Balen)
Tel: 014 / 30 29 39
GSM: 0465 / 03 59 60

Algemeen
info@devosapotheek.be
Boekhouding
facturatie@devosapotheek.be

APB 133001
BTW BE 0429.996.842

Openingsuren
Ma-Vrij: 8u30-12u30 en 13u30 – 18u30
Za: 9u00-12u30
Zon: Gesloten

Apotheek van wacht
Klik hier voor de apotheek van dienst

Contact

Stel ons je vraag, wij helpen je met veel plezier verder!

  Bezig met verzenden...