Wij geloven in een plantaardige bron van welzijn en natuurlijke producten
Logo Apotheek De Vos

Plantaardige bron
van welzijn

In onze apotheek geloven we, naast de klassieke farmaceutische wetenschap, in de heilzame kracht van natuurlijke producten: een plantaardige bron van welzijn om lichaam en geest weer optimaal in balans te brengen. Zowel preventief als behandelend, om je weerstand te verhogen, tekorten aan te vullen, meer stabiliteit te ervaren, beter te slapen, stress te veminderen,… Wij adviseren je hierover graag en kijken samen met jou wat jou het best kan ondersteunen.

Ontdek de kracht
van de natuur

Denk aan homeopathische geneesmiddelen, heerlijke medicinale kruidenthees (eigen merk), krachtige voedingssupplementen, fytotherapie: planten die gebruikt worden om hun geneeskrachtige eigenschappen, superfoods: pure voedingsmiddelen rijk aan essentiële vitaminen en mineralen (zoals granen, zaden, algen, bessen, …), aromatherapie waarbij de essentiële oliën zowel een verzorgend als een therapeutisch effect hebben, bachbloesems voor een psychisch evenwicht en emotionele balans (oa bij angst, twijfel, stress, …).

Ontdek de kracht van onze plantaardige producten
Logo Apotheek De Vos
Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek over je gezondheid

Maak een afspraak

Na een persoonlijk gesprek kunnen we voor jou ook Bachbloesem samenstellingen op maat maken. Meer weten hierover? Wij adviseren je graag.

Aarzel niet om te ontdekken hoe we ook jouw gezondheid naar een hoger niveau kunnen tillen. Spring dus zeker eens binnen of vraag je afspraak aan. Om advies op maat te ontvangen kun ook je vrijblijvend contact opnemen met 014/30.29.39, WhatsApp 0465/03.59.60 of mailen naar info@devosapotheek.be.

 

Ja, ik wil een afspraak

Apotheek De Vos
Veldstraat 3
2491 Olmen (Balen)
Tel: 014 / 30 29 39
GSM: 0465 / 03 59 60

Algemeen
info@devosapotheek.be
Boekhouding
facturatie@devosapotheek.be

APB 133001
BTW BE 0429.996.842

Openingsuren
Ma-Vrij: 8u30-12u30 en 13u30 – 18u30
Za: 9u00-12u30
Zon: Gesloten

Apotheek van wacht
Klik hier voor de apotheek van dienst

Contact

Stel ons je vraag, wij helpen je met veel plezier verder!

  Bezig met verzenden...