Skip to main content
Terug naar overzicht

Corona-blues?

Almaar meer mensen klagen van stress gerelateerdeconcentratiestoornissen en angst. Symptomen van stress kunnen verminderd worden door middel van supplementen.

Zo is Magnesium essentieel voor het celmetabolisme, met name het centrale zenuwstelsel.

Ginseng, Rhodeola Rosea en Ashwaganda helpen bij vermoeidheid en bij fysieke en mentale prestaties. Ze zorgen dat de bijnier optimaal werkt zodat een uitputting ervan uitgesloten wordt.

Vitamine B’s dragen dan weer bij tot een normaal energieleverend metabolisme, een normale werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie. Verschillende vitamine B’s helpen bij het verminderen van de vermoeidheid. Andere samenstellingen zoals vitamine B2, B6 of B12 spelen een rol bij de instandhouding van normale rode bloedcellen. Vitamine B6 ondersteunt ook de regulering van de hormonale activiteit en de normale werking van het immuunsysteem en draagt bij tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen.

Sporebiotica, specifieke bacteriën die werken via de gut-brainaxis, zorgen samen met andere producten voor een schitterend resultaat en een rustgevende werking. Same is een andere stof die zorgt voor de aanmaak van belangrijke neurotransmittors, stofjes die je nodig hebt om gelukkig te zijn.

Maar er zijn ook tal van samengestelde producten waarmee je de dag postief kunt beginnen.

Kom eens langs in onze apotheek. Samen vinden we een preparaat dat bij jou past zodat jij in no time opnieuw kunt genieten van het leven!


Apotheek De Vos
Veldstraat 3
2491 Olmen (Balen)
Tel: 014 / 30 29 39
GSM: 0465 / 03 59 60

Algemeen
info@devosapotheek.be
Boekhouding
facturatie@devosapotheek.be

APB 133001
Titularis: Apr. Ilse De Vos
BTW BE 0429.996.842

Openingsuren
Ma-Vrij: 8u30-12u30 en 13u30 – 18u30
Za: 9u00-12u30
Zon: Gesloten

Apotheek van wacht
Klik hier voor de apotheek van dienst

Contact

Stel ons je vraag, wij helpen je met veel plezier verder!