Onze eigen cosmeticaproducten zijn geïnspireerd door de natuur
Icoon Apotheek De Vos

Verrassingen!

Wil jij weten welke verrassing je krijgt per aankoop van 5 producten?

William vertelt je er alles over. We zeggen verrassingen! Want per aankoop van 5 producten, krijg jij van ons een cadeautje en dat is dit jaar een prachtig kleurrijk tasje met daarin maar liefst 4 leuke producten. Er zijn 5 opvallende designs en geen enkele heeft dezelfde inhoud. Een spannende verrassing dus. Kies jouw favoriet of verzamel ze allemaal!

Alles nog eens op een rijtje!

21% korting en extra verrassingen!

💛 18 maart: VIP dag 19u00 – 19u00

💛 19 maart: VIP dag 9u00 – 21u00

💛 21 maart: 9u00 – 19u00

 

RainPharma 21 Shopping Days

Opvallende kleuren en opbeurende patronen. Het mag allemaal weer méér, gekker en kleurrijker. We nodigen jou graag uit om samen de lente te vieren tijdens de RainPharma Twenty One Shopping Days. Op 18, 19 en 21 maart ben je van harte welkom vanaf 9u om jouw RainPharma favorieten met 21% korting te scoren. Je krijgt de korting al vanaf het eerste product. Mag het nog wat meer zijn? Bij elke vijf producten die jij uitkiest, krijg je op die dagen nog een kleurrijke Rainpharma verrassing.

De lente is hét moment voor een frisse start! Wil je een nieuw verzorgingsritueel voor je huid, wil je een duwtje in de rug om energieker de dag door te komen of wil jij heerlijke geuren ontdekken voor jezelf en je huis?

Breng je verlanglijst voor 13 maart binnen en wij zorgen ervoor dat alles voor jou klaarstaat, zodat jij helemaal kan genieten van de start van de lente.

Kom op 18, 19 en 21 maart naar onze gezellige RainPharma Twenty One Shopping Days. We dompelen je onder in de heerlijke wereld van RainPharma. Kom ruiken, proeven, voelen, kijken en genieten met al je zintuigen. Samen met een lekker hapje en drankje wordt het ongetwijfeld een heerlijk verwenmoment of vriendinnen-uitje. Op 21 maart zijn we open van 9u tot tot 19u. Speciaal voor jou organiseren wij extra VIP dagen op vrijdag 18 maart van 9u tot 19u en op zaterdag 19 maart van 9u tot 21uur.

Enkel tijdens deze dagen ontvang je 21% korting op het volledige gamma van RainPharma! Bij elke vijf producten die jij uitkiest, krijg je bovendien nog een kleurrijke Rainpharma verrassing!

Plan je gratis huidanalyse

Een verzorgde huid doet je stralen… dat voel je vanbinnen en zie je vanbuiten. Maar hoe bereik je dit? We nodigen je graag uit voor een gratis huidanalyse. Zo achterhalen we welke verzorgingsproducten jou op het lijf geschreven zijn. 

Wil jij weten hoe je je huid het beste kan verzorgen? Heb je een probleemzone, wil je de conditie van je huid verbeteren of wil je graag nieuwe producten leren kennen of uitproberen? Kom dan langs voor gratis huidanalyse. Tijdens deze analyse meten we de elasticiteit, het sebumgehalte, de hydratatie, … en stellen we het best passende gelaatsritueel voor jou samen.

Maak nu je afspraak voor een gratis huidanalyse. Samen overlopen we jouw wensen en noden, geven we je persoonlijk advies en stellen we je verzorgingsroutine op zodat jij straks zal stralen als nooit ervoor.

Wij geven je een huidanalyse met advies op maat
Icoon Apotheek De Vos
Ontdek ons uitgebreid cosmetisch gamma
Logo Apotheek De Vos

Plan je gezondheidsgesprek

Spant je favoriete broek net iets te hard? Ziet je huid er dof uit? Wil je graag enkele kilo’s kwijt, maar heb je geen zin in een echt dieet? Slaap je slecht? Of voel je je gespannen en is het altijd druk, druk, druk? 

De lente… het ideale moment om je energiepeil op te trekken, om  jezelf (en je lichaam) een nieuwe start te gunnen! Plan nu een gratis gezondsgesprek, samen overlopen we jouw wensen en noden en kijken we wat jij kan doen op weg naar een energieke versie van jezelf. Klaar om er samen tegenaan te gaan?

Met een professioneel meettoestel meten we je lichaamssamenstelling. We geven je uitleg over onze gezondheidsprogramma’s, gezonde voeding, tips en trics, het nut van de inname van extra eiwitten onder vorm van RainPharma shakes en het gebruik van de juiste orthomeleculaire voedingssupplementen.  Zo weet jij precies waar jouw lichaam nood aan heeft om te stralen als nooit ervoor. Maak nu een afspraak voor je gratis gezondheidsgesprek en laat de lente maar komen.

Een eigen cosmeticalijn en verzorgingsproducten voor elk huidtype

RainPharma Twenty One Shopping Days

Bij Apotheek De Vos in Olmen (Balen) verwennen we je graag. We nodigen jou graag uit om samen met ons de lente te vieren tijdens de RainPharma Twenty One Shopping Days. Op 18, 19 en 21 maart. Je bent je van harte welkom vanaf 9u om jouw RainPharma favorieten met 21% korting te scoren. Je krijgt de korting al vanaf het eerste product. Mag het nog wat meer zijn? Bij elke vijf producten die jij uitkiest, krijg je op die dagen nog een kleurrijke Rainpharma verrassing.

We dompelen je onder in de heerlijke wereld van RainPharma. Kom ruiken, proeven, voelen, kijken en genieten met al je zintuigen. Samen met een lekker hapje en drankje wordt het ongetwijfeld een heerlijk verwenmoment of vriendinnen-uitje.

Exclusieve webshop 21% korting RainPharma

Kun je onmogelijk aanwezig zijn op de RainPharma Spring Shopping Days van 18, 19 en 21 maart? Geen nood! Maandag 21/03 van middernacht tot 21u ’s avonds kan je via onze webshop genieten van 21% korting op alle RainPharma producten. Mag het nog wat meer zijn? Bij elke vijf producten die jij uitkiest, krijg je op die dagen nog een kleurrijke Rainpharma verrassing!

Je leest het goed… 21% korting op het volledige RainPharma gamma en leuke verrassingen, online via onze webshop! Veel shopplezier!

Wij geven je een huidanalyse met advies op maat
Icoon Apotheek De Vos
Wij geven je een huidanalyse met advies op maat

RainPharma 100% natuurlijk, 100% vegan

RainPharma maakt eerlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Houd het volledig natuurlijk in de badkamer met de producten van RainPharma. Dit Belgische cosmeticamerk maakt er zijn werk van om lokaal geproduceerde, natuurlijke en vegan verzorgingsproducten op de markt te brengen. Een team van topexperts is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de natuurlijkheid van de RainPharma producten. Alle producten worden dermatologisch getest, zijn geschikt voor vegans, zijn vrij van agressieve bewaarmiddelen, niet getest op dieren én lokaal geproduceerd. Wat wil je nog meer?

Rainpharma dat is gezondheid van binnen en van buiten. Een totaalaanpak voor een natuurlijk, gezond, fit en vitaal leven. Naast pure eiwitshakes, orthomoleculaire voedinggsupplementen, natuurlijke verzorging voor huid en haar, maken ze van je huis een gezellige thuis met heerlijke geuren en nauwkeurig geselecteerde lifestyle objecten.

Nieuwsgierig of ben je al helemaal fan? Ken jij de RainPharma Shakes, wil je de heerlijke geur van de RainPharma Magic11 eens ruiken of wil je de RainPharma Faithful Face Guard proberen?

Kom op 18, 19 en 21 maart naar onze gezellige RainPharma Twenty One Shopping Days. We dompelen je onder in de heerlijke wereld van RainPharma. Samen met een lekker hapje en drankje zorgen we ervoor dat jij helemaal kan genieten van de start van de lente. 

Enkel tijdens deze dagen ontvang je 21% korting op het volledige gamma van RainPharma! Bij elke vijf producten die jij uitkiest, krijg je bovendien nog een kleurrijke Rainpharma verrassing!

Getuigenissen

Onder het motto ‘Geen beter advies dan dat van een ervaringsdeskundige’ zette we een aantal trouwe RainPharma fans voor de camera en vroegen hen naar hun ervaringen.⁠ Wat betekent RainPharma voor hen?⁠ Welke producten gebruiken ze het liefst en waarom?⁠ En hoe helpt hun RainPharma expert hen daarbij? ⁠⁠Benieuwd naar wat zij over RainPharma te vertellen hebben? Bekijk het inspirerende filmpje hier.

Apotheek De Vos
Veldstraat 3
2491 Olmen (Balen)
Tel: 014 / 30 29 39
GSM: 0465 / 03 59 60

Algemeen
info@devosapotheek.be
Boekhouding
facturatie@devosapotheek.be

APB 133001
BTW BE 0429.996.842

Openingsuren
Ma-Vrij: 8u30-12u30 en 13u30 – 18u30
Za: 9u00-12u30
Zon: Gesloten

Apotheek van wacht
Klik hier voor de apotheek van dienst

Contact

Stel ons je vraag, wij helpen je met veel plezier verder!

  Bezig met verzenden...